Bűnügyi elemzőképzés – iBase Analyst alapképzés a NOK-on

A Nemzetközi Oktatási Központ a Terrorelhárítási Központtal együttműködve elnyert BBA-5.3.3/10-2019-00002 számú pályázat keretében, a NOK és a TEK közös szervezésében, 2022. április 25-29. között megtartotta a Bűnügyi elemző képzéssorozat iBase Analyst alapképzés harmadik képzését a NOK speciálisan felszerelt informatikai oktatótermében.

A képzésen az ORFK, TEK és NAV állományából összesen 15 fő bűnügyi elemző területen dolgozó szakember vett részt.

A program és az 5 napos képzés célja az elemző területen, egyedi és tömeges adatfeldolgozásra és annak elemzésére használt korszerű technológiai megoldás megismertetése az elemző területen dolgozó szakemberekkel. Az oktatás által érintett főbb területek: nagy mennyiségű adatok struktúrájának értelmezése, adattípusok, adattárolás, keresés, grafikus ábrázolási technikák, elemzések fajtái, értékelés

A képzés végén a hallgatók körében végzett felmérés eredményeként a hallgatók elégedettségüket fejezték ki az átadott tudást illetően, az oktatók tudását szakterületükön kiemelkedőnek ítélték meg.

 Ezen az oldalon leírtak nem az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalása, sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé az itt olvasható tartalomért.