nmet england


A Belügyminisztérium Nemzetközi Oktatási Központ sikeres pályázatot nyújtott be a BBA-5.3.3 Az Európai Bűnüldözési Képzési Rendszeren (LETS) kívüli további képzések megvalósítása, tapasztalatcserék és tanulmányutak elnevezésű pályázati kiírásra. A támogatható intézkedés célja volt a súlyos és szervezett bűncselekmények elkövetése miatt folytatott eljárásokban párhuzamosan megindítandó gazdasági-pénzügyi nyomozások, a vagyon-visszaszerzés hatékonyságának növelése érdekében képzések szervezése, megtartása, továbbá metodika kidolgozása.  

Az elnyert pályázat címe:
Rendészeti angol pilot képzések szervezése, szaknyelvi tananyag fejlesztése
(azonosítószáma: BBA-5.3.3-2015-00002).  

A támogatás mértéke 100%-os, a pályázat nagyobb részben európai uniós forrásból, kisebb részben pedig a Belügyminisztérium által kerül finanszírozásra.  

A teljes pályázat lebonyolításának időtartama: 2016. augusztus 1. – 2018. június 30., ez idő alatt 3 angol nyelvű nyelvtanfolyamot tartunk, valamennyi belső vizsgával, és akkreditált, szóbeli nyelvvizsgával zárul.  

Az első tanfolyam egy 450 órás angol nyelvű, rendészeti szaknyelvi, középszintű tanfolyam, 2016. szeptember 5-én 10 fővel elindult.  

A pályázat keretein belül továbbá kidolgozásra kerül egy digitális munkafüzet, amely a rendészeti nyelvkönyvek tananyagának begyakorlását, mélyebb elsajátítását teszi lehetővé a tanfolyam résztvevői számára.          Ezen az oldalon leírtak nem az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalása, sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé az itt olvasható tartalomért.