nmet england

BBA-5.3.3-2015-00002


                     Rendészeti angol pilot képzések szervezése,
                                
szaknyelvi tananyag fejlesztése


A Nemzetközi Oktatási Központ a Belső Biztonsági Alap „Az Európai Bűnüldözési Képzési Rendszeren (LETS) kívüli további képzések megvalósítása, tapasztalatcserék és tanulmányutak” c. felhívására benyújtott támogatási kérelmét a Felelős Hatóság támogatásra érdemesnek ítélte.

A projekt címe:Rendészeti angol pilot képzések szervezése, szaknyelvi tananyag fejlesztése
A projekt azonosítószáma:       
BBA-5.3.3-2015-00002
A projekt futamideje:2016. 08.01. – 2018. 06. 30.
  Támogatás összege:       
 23.837.061 Ft

A projekt rövid összefoglalója:

A projekt célja a súlyos és szervezett bűncselekmények elkövetése miatt folytatott eljárásokban párhuzamosan megindítandó gazdasági-pénzügyi nyomozások, a vagyon-visszaszerzés hatékonyságának növelése érdekében képzések szervezése, megtartása, továbbá metodika kidolgozása.  

A támogatás mértéke 100%-os, a pályázat nagyobb részben európai uniós forrásból, kisebb részben pedig a Belügyminisztérium által kerül finanszírozásra.  

A teljes pályázat lebonyolításának időtartama: 2016. augusztus 1. – 2018. június 30., ez idő alatt 3 angol nyelvű nyelvtanfolyamot tartunk, valamennyi belső vizsgával, és akkreditált, szóbeli nyelvvizsgával zárul.  

A pályázat keretein belül továbbá kidolgozásra kerül egy digitális munkafüzet, amely a rendészeti nyelvkönyvek tananyagának begyakorlását, mélyebb elsajátítását teszi lehetővé a tanfolyam résztvevői számára.Ezen az oldalon leírtak nem az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalása, sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé az itt olvasható tartalomért.