nmet england

Új nyelvtanfolyamok

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 11 : 11:42      

Meghirdettük az áprilisban induló és a nyári egyhónapos intenzív tanfolyamunkat felnőttek és gyerekek részére is.

Bővebb info: www.langnyelv.huA KERA Elnökség ülése – 2014

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 10 : 14:46      

bmnok_logo.png
mepa_new.jpg
A KERA legmagasabb (stratégiai) döntéshozó testületének, az Elnökségnek tagjai üléseztek 2014. március 5-én és 6-án.

Első alkalommal került sor a KERA évenként megrendezendő elnökségi ülésére Hessen tartomány fővárosában – a németországi Wiesbaden-ben – a Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal rendezésében.

Bövebben itt >>>


Ergométeres evezőverseny

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 03 : 12:27      

/images/evezos1.jpg
/images/evezos
/images/evezos3.jpg
2014. február 21- én rendeztük meg a BMNOK I.  Ergométeres (evezős) versenyét. A versenyen több belügyi szerv képviselte magát. Versenyzők voltak többek között NBSZ-től a NEBEK-től a NAV-tól a Budapesti Vizirendészettől illetve a BMNOK-ILEA közös csapatától. (Sajnos szolgálati kötelesség miatt a TEK csapata nem tudott résztvenni a versenyen.)

Nagycsapat, 4-fős csapat illetve egyéni versenyeket rendeztünk 500 m-es távon. A verseny szervezésében illetve lebonyolításában egy profi ergométeres versenyszervezőt hívtunk segítségül. Köszönhetően az ő munkájának  egy igen látványos, izgalmas versenyt sikerült szerveznünk.

A verseny során kivetítőn keresztül kisérhettük figyelemmel a verseny alakulását. Büszkén mondhatjuk , hogy kiválóan helytállt a mi BMNOK-ILEA csapatunk. Több első, második, harmadik helyet sikerült szereznünk. A nagycsapat verseny összesített listáján a második helyen végeztünk.

A nagy sikerre való tekintettel összel ismét rendezünk egy ergométeres versenyt. Az elkövetkező versenyre minden BMNOK-os illetve ILEA-s dolgozót nagy szeretettel várunk. Válogató versenyeken keresztül szeretnénk összeállítani a a legjobb 10 evezőst aki méltó képpen képviselik majd a BMNOK-ILEA közös csapatát.

A versenyen a következő kollegák vettek részt: Börtsök Levente, Czáder Éva, Dékán Csilla,  Dr. Ballér Eszter, Fraknói Tibor, Gősi Tiborné , Heidinger Judit, John Terpinas, Steve Sekellick,  Szandai Balázs, Tóth László.

 Gratulálunk minden versenyzőnek!!!!!


Magyar delegáció Bécsben

Közzétette: Ország Tamás  •   febr 26 : 11:01      

bmnok_logo.png
mepa_new.jpg
Munkamegbeszélés az Osztrák Belügyminisztérium Biztonsági Akadémiáján
 
Dr. Farkas István főigazgató úr vezetésével a Magyar Belügyminisztérium Nemzetközi Oktatási Központjának delegációja 2014. február 20-án és 21-én Bécsben – az Osztrák Belügyminisztérium Biztonsági Akadémiáján – munkamegbeszélésen vett részt.

Bövebben itt >>>


Közzétette: Ország Tamás  •   febr 19 : 10:10      

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr 2014. február 13-ánfogadta hivatalában Tsvetlin Yovchev urat, a Bolgár Köztársaság belügyminiszterét. Yovchev úr  - kifejezetten az ő kérésére – és kísérete látogatást tett a NOK-on, ahol találkozott Dr. Farkas István r. ezredes főigazgató úrral, valamint John Terpinas és Steve Sekellick urakkal, az ILEA igazgatójával és igazgató-helyettesével.
Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21 22 23 24