nmet england

KERA Kuratórium ülés Gotenica – Szlovénia

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 31 : 09:42      2013. október 21-23 között került sor a KERA Kuratórium ez évi ülésére a szlovéniai Gotenicában.

E rendezvény keretében értékelte a 7 KERA tagország (Ausztria, Csehország. Németország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország) 17 jelenlévő kuratóriumi tagja a KERA 2013. évben elvégzett munkáját, valamint határozták meg a 2014-ben elvégzendő továbbképzési feladatokat.

Jövőre előre láthatóan 2 tanfolyamot (a bűnügyi és a speciális-határrendészeti), nemzetközi bűnözés elleni fellépéssel és határrendészeti feladatokkal foglalkozó 13 nemzetközi szakszemináriumot, valamint 2 ismeretszint fenntartó ún, utószemináriumot rendeznek.

A grémium által kidolgozott 8 programpont keretében meghatározták a KERA szakfolyóirat témái, valamint nyelvi és szakmai hospitációk rendszerét is.


A KERA 19. Speciális tanfolyamának záróünnepsége Budapesten

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 31 : 09:32      Ünnepélyes keretek között 2013. október 11-én, Budapesten a Belügyminisztérium Nemzetközi Oktatási Központ színháztermében rendezték meg a Közép-európai Rendőr Akadémia 19. Speciális (határrendészeti) tanfolyamának diplomaosztó ünnepségét magas rangú külföldi és hazai vendégek jelenlétében.

Bővebben itt >>>

Klubszoba átadása

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 21 : 09:29      

 
Szeptemberben készült el és már birtokba is vették az A és B hálókörletben megszálló vendégek a B épület pince helyiségében található Klubszobát. Darts, csocsó, valamint a társalgóban plazmatelevízió és kiskonyha várja a hallgatókat. A magyar és amerikai fél által finanszírozott beruházás már most nagy népszerűségnek örvend.


Német nyelvvizsga felkészítő képzés

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 15 : 09:19      

A Közép- Európai Rendőrakadémia – KERA várja a jelentkezéseket a 2014. február 10 – június 27. között megrendezésre kerülő intenzív közép-, és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő német nyelvi képzéseire.

Bővebben itt >>>

Nemzetközi szakszeminárium KERA bűnügyes tanfolyamot végzett hallgatóinak részvételével a BM NOK-on.

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 10 : 10:03      

A BM Nemzetközi Oktatási Központban 2013. szeptember 16. és 20. között olyan osztrák, német, cseh, szlovák, svájci, lengyel és magyar bűnügyi szakterületen dolgozó rendőrtisztek vettek részt a nemzetközi bűnügyi együttműködés lehetőségeivel foglalkozó szakszemináriumon, akik a Közép-európai Rendőrakadémia (KERA) bűnügyes tanfolyamait különböző években, 2004, 2005 és 2009-ben végezték el.


Bővebben itt >>>
Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21