nmet england

Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára

Közzétette: admin  •   dec 13 : 10:27      Harmadik alkalommal került megrendezésre az ILEA-n a “Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára” elnevezésű egyhetes konferencia. A megnyitón Simonné dr. Berta Krisztina asszony, a BM EU és nemzetközi  helyettes államtitkára köszöntötte a magyar, moldáv és román résztvevőket.

A kurzus zárásaként egy nagy sikerű panel űlésre került sor, amelyen megtisztelt bennünket a program két létrehozója, dr. Kincses Ildikó r. ddtbk. asszony, az ORFK Igazgatásrendészeti Főosztály vezetője, a Magyar Rendőrnők Szervezete elnöke és Connie Patrick asszony, az amerikai Szövetségi Rendészeti és Kiképző Központ igazgatója.

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 04 : 11:55      

mepa_new.jpgAz osztrák Biztonsági Akadémia és az ADL (Anti-Defamation Leage) képviselőinek látogatása a BM NOK-on

Bővebben itt >>>

Részvétnyilvánítás

Közzétette: admin  •   nov 15 : 13:35      

Az ILEA valamennyi munkatársa nevében megrendülten adjuk hírül, hogy az ILEA egyik alapító tagja, Nettoliczky Gabi ma hajnalban örökre itt hagyott bennünket.

Emlékét őrizzük meg úgy, ahogy, amilyennek  ismertük, megismertük: ha rá gondolunk, ha róla beszélgetünk, jelenjen meg kedves mosolya, vidám nevetése, pontossága, precizitása, hivatástudata, elkötelezettsége családja, munkája, munkatársai  iránt.

Kívánunk férjének, Petinek és kislányának, Rékának sok erőt és kitartást mély gyászuk, fájdalmuk elviselésében. Mindannyian  megőrizzük emlékét és szeretettel gondolunk rá.

Nyugodj békében drága százados!

KERA Kuratórium ülés Gotenica – Szlovénia

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 31 : 09:42      2013. október 21-23 között került sor a KERA Kuratórium ez évi ülésére a szlovéniai Gotenicában.

E rendezvény keretében értékelte a 7 KERA tagország (Ausztria, Csehország. Németország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország) 17 jelenlévő kuratóriumi tagja a KERA 2013. évben elvégzett munkáját, valamint határozták meg a 2014-ben elvégzendő továbbképzési feladatokat.

Jövőre előre láthatóan 2 tanfolyamot (a bűnügyi és a speciális-határrendészeti), nemzetközi bűnözés elleni fellépéssel és határrendészeti feladatokkal foglalkozó 13 nemzetközi szakszemináriumot, valamint 2 ismeretszint fenntartó ún, utószemináriumot rendeznek.

A grémium által kidolgozott 8 programpont keretében meghatározták a KERA szakfolyóirat témái, valamint nyelvi és szakmai hospitációk rendszerét is.


A KERA 19. Speciális tanfolyamának záróünnepsége Budapesten

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 31 : 09:32      Ünnepélyes keretek között 2013. október 11-én, Budapesten a Belügyminisztérium Nemzetközi Oktatási Központ színháztermében rendezték meg a Közép-európai Rendőr Akadémia 19. Speciális (határrendészeti) tanfolyamának diplomaosztó ünnepségét magas rangú külföldi és hazai vendégek jelenlétében.

Bővebben itt >>>
Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21 22