nmet england

Hirdetmény

Közzétette: Ország Tamás  •   febr 06 : 11:43      

candg.jpgÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy ismét csatlakoztunk a City & Guilds ingyenes próbanyelvvizsga-kampányához. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatjátok magatokat angolból közép- (B2) és/vagy felsőfokú szinten teljesen térítésmentesen. A vizsga két részből áll: egy írásbeli és egy hallásutáni értés részből, mely utóbbi ebben az évben már a szóbeli vizsga része. Bővebb információ a vizsgáról: www.cityandguilds.hu.

A próbavizsga időpontja: 2014. február 25. 16:00 óra

Kérjük, hogy e-mailban (lang.nora(kukac)nokitc.hu) jelezzétek, ha részt kívántok venni a vizsgán. Írjátok meg a neveteket, az e-mail címeteket, és a szintet, amelyen vizsgát kívántok tenni.

Szeretettel várunk mindenkit, hirdessétek másoknak is!

Köszönjük: Láng Nóra (BM NOK, Nyelvi Szekció)


KERA tanfolyamot végzettek kitüntetése Bécsben

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 21 : 08:05      

 
mepa_new.jpg
Kiváló nyomozási tevékenysége miatt tüntettek ki két KERA bűnügyes tanfolyamot végzett magyar rendőrtisztet.
Bővebben itt >>>

KERA 2014 Rendezvénynaptár

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 14 : 08:31      

mepa_new.jpgA Közép-európai Rendőrakadémia (KERA) 2014. évi rendezvény-naptára itt letölthető

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 16 : 07:44      

 

Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára

Közzétette: admin  •   dec 13 : 10:27      Harmadik alkalommal került megrendezésre az ILEA-n a “Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára” elnevezésű egyhetes konferencia. A megnyitón Simonné dr. Berta Krisztina asszony, a BM EU és nemzetközi  helyettes államtitkára köszöntötte a magyar, moldáv és román résztvevőket.

A kurzus zárásaként egy nagy sikerű panel űlésre került sor, amelyen megtisztelt bennünket a program két létrehozója, dr. Kincses Ildikó r. ddtbk. asszony, az ORFK Igazgatásrendészeti Főosztály vezetője, a Magyar Rendőrnők Szervezete elnöke és Connie Patrick asszony, az amerikai Szövetségi Rendészeti és Kiképző Központ igazgatója.
Oldal:  1 2 3 ... 19 [20] 21 22 23