nmet england

KERA 2014 Rendezvénynaptár

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 14 : 08:31      

mepa_new.jpgA Közép-európai Rendőrakadémia (KERA) 2014. évi rendezvény-naptára itt letölthető

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 16 : 07:44      

 

Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára

Közzétette: admin  •   dec 13 : 10:27      Harmadik alkalommal került megrendezésre az ILEA-n a “Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára” elnevezésű egyhetes konferencia. A megnyitón Simonné dr. Berta Krisztina asszony, a BM EU és nemzetközi  helyettes államtitkára köszöntötte a magyar, moldáv és román résztvevőket.

A kurzus zárásaként egy nagy sikerű panel űlésre került sor, amelyen megtisztelt bennünket a program két létrehozója, dr. Kincses Ildikó r. ddtbk. asszony, az ORFK Igazgatásrendészeti Főosztály vezetője, a Magyar Rendőrnők Szervezete elnöke és Connie Patrick asszony, az amerikai Szövetségi Rendészeti és Kiképző Központ igazgatója.

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 04 : 11:55      

mepa_new.jpgAz osztrák Biztonsági Akadémia és az ADL (Anti-Defamation Leage) képviselőinek látogatása a BM NOK-on

Bővebben itt >>>

Részvétnyilvánítás

Közzétette: admin  •   nov 15 : 13:35      

Az ILEA valamennyi munkatársa nevében megrendülten adjuk hírül, hogy az ILEA egyik alapító tagja, Nettoliczky Gabi ma hajnalban örökre itt hagyott bennünket.

Emlékét őrizzük meg úgy, ahogy, amilyennek  ismertük, megismertük: ha rá gondolunk, ha róla beszélgetünk, jelenjen meg kedves mosolya, vidám nevetése, pontossága, precizitása, hivatástudata, elkötelezettsége családja, munkája, munkatársai  iránt.

Kívánunk férjének, Petinek és kislányának, Rékának sok erőt és kitartást mély gyászuk, fájdalmuk elviselésében. Mindannyian  megőrizzük emlékét és szeretettel gondolunk rá.

Nyugodj békében drága százados!
Oldal:  1 2 3 ... 18 [19] 20 21