nmet england

Ergométeres evezőverseny

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 03 : 12:27      

/images/evezos1.jpg
/images/evezos
/images/evezos3.jpg
2014. február 21- én rendeztük meg a BMNOK I.  Ergométeres (evezős) versenyét. A versenyen több belügyi szerv képviselte magát. Versenyzők voltak többek között NBSZ-től a NEBEK-től a NAV-tól a Budapesti Vizirendészettől illetve a BMNOK-ILEA közös csapatától. (Sajnos szolgálati kötelesség miatt a TEK csapata nem tudott résztvenni a versenyen.)

Nagycsapat, 4-fős csapat illetve egyéni versenyeket rendeztünk 500 m-es távon. A verseny szervezésében illetve lebonyolításában egy profi ergométeres versenyszervezőt hívtunk segítségül. Köszönhetően az ő munkájának  egy igen látványos, izgalmas versenyt sikerült szerveznünk.

A verseny során kivetítőn keresztül kisérhettük figyelemmel a verseny alakulását. Büszkén mondhatjuk , hogy kiválóan helytállt a mi BMNOK-ILEA csapatunk. Több első, második, harmadik helyet sikerült szereznünk. A nagycsapat verseny összesített listáján a második helyen végeztünk.

A nagy sikerre való tekintettel összel ismét rendezünk egy ergométeres versenyt. Az elkövetkező versenyre minden BMNOK-os illetve ILEA-s dolgozót nagy szeretettel várunk. Válogató versenyeken keresztül szeretnénk összeállítani a a legjobb 10 evezőst aki méltó képpen képviselik majd a BMNOK-ILEA közös csapatát.

A versenyen a következő kollegák vettek részt: Börtsök Levente, Czáder Éva, Dékán Csilla,  Dr. Ballér Eszter, Fraknói Tibor, Gősi Tiborné , Heidinger Judit, John Terpinas, Steve Sekellick,  Szandai Balázs, Tóth László.

 Gratulálunk minden versenyzőnek!!!!!


Magyar delegáció Bécsben

Közzétette: Ország Tamás  •   febr 26 : 11:01      

bmnok_logo.png
mepa_new.jpg
Munkamegbeszélés az Osztrák Belügyminisztérium Biztonsági Akadémiáján
 
Dr. Farkas István főigazgató úr vezetésével a Magyar Belügyminisztérium Nemzetközi Oktatási Központjának delegációja 2014. február 20-án és 21-én Bécsben – az Osztrák Belügyminisztérium Biztonsági Akadémiáján – munkamegbeszélésen vett részt.

Bövebben itt >>>


Közzétette: Ország Tamás  •   febr 19 : 10:10      

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr 2014. február 13-ánfogadta hivatalában Tsvetlin Yovchev urat, a Bolgár Köztársaság belügyminiszterét. Yovchev úr  - kifejezetten az ő kérésére – és kísérete látogatást tett a NOK-on, ahol találkozott Dr. Farkas István r. ezredes főigazgató úrral, valamint John Terpinas és Steve Sekellick urakkal, az ILEA igazgatójával és igazgató-helyettesével.

Hirdetmény

Közzétette: Ország Tamás  •   febr 06 : 11:43      

candg.jpgÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy ismét csatlakoztunk a City & Guilds ingyenes próbanyelvvizsga-kampányához. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatjátok magatokat angolból közép- (B2) és/vagy felsőfokú szinten teljesen térítésmentesen. A vizsga két részből áll: egy írásbeli és egy hallásutáni értés részből, mely utóbbi ebben az évben már a szóbeli vizsga része. Bővebb információ a vizsgáról: www.cityandguilds.hu.

A próbavizsga időpontja: 2014. február 25. 16:00 óra

Kérjük, hogy e-mailban (lang.nora(kukac)nokitc.hu) jelezzétek, ha részt kívántok venni a vizsgán. Írjátok meg a neveteket, az e-mail címeteket, és a szintet, amelyen vizsgát kívántok tenni.

Szeretettel várunk mindenkit, hirdessétek másoknak is!

Köszönjük: Láng Nóra (BM NOK, Nyelvi Szekció)


KERA tanfolyamot végzettek kitüntetése Bécsben

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 21 : 08:05      

 
mepa_new.jpg
Kiváló nyomozási tevékenysége miatt tüntettek ki két KERA bűnügyes tanfolyamot végzett magyar rendőrtisztet.
Bővebben itt >>>
Oldal:  1 2 3 ... 17 [18] 19 20 21