nmet england

Bűnügyi tanfolyam megnyitó

Közzétette: Ország Tamás  •   ápr 03 : 07:55      mepa_new.jpg
Bűnügyi tanfolyam 2014
A KERA 22. Bűnügyi tanfolyam megnyitója a németországi Budenheimben

2014. március 31-én vette kezdetét a KERA 22. Bűnügyi tanfolyama a németországi Budenheimben, amelynek címe és témája: „A határon átnyúló és a nemzetközileg releváns bűnözés elleni küzdelem és a megelőzés“. A hét tagországot képviselő 26 résztvevő 7 héten át, Budenheim, Pozsony, Prága, Bécs, Biel, Ljubljana és Budapest oktatási helyszíneken ismerkedhetnek meg a tagországok kultúrájával, a rendőrségek munkamódszereivel, mechanizmusaival.


Bövebben itt >>>


KERA 20. Speciális tanfolyam

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 31 : 11:13      


mepa_new.jpg
A KERA 20. Speciális tanfolyama – 2014 – tanfolyami kiírás, jelentkezés.

A Közép-európai Rendőrakadémia 2014. szeptember 15 és október 10 között rendezi meg immáron 20. alkalommal Speciális tanfolyamát „ A kompenzációs intézkedésekkel összefüggő határon átnyúló együttműködés – határrendészeti feladatok címmel.

Bövebben itt >>>


Új nyelvtanfolyamok

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 11 : 11:42      

Meghirdettük az áprilisban induló és a nyári egyhónapos intenzív tanfolyamunkat felnőttek és gyerekek részére is.

Bővebb info: www.langnyelv.huA KERA Elnökség ülése – 2014

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 10 : 14:46      

bmnok_logo.png
mepa_new.jpg
A KERA legmagasabb (stratégiai) döntéshozó testületének, az Elnökségnek tagjai üléseztek 2014. március 5-én és 6-án.

Első alkalommal került sor a KERA évenként megrendezendő elnökségi ülésére Hessen tartomány fővárosában – a németországi Wiesbaden-ben – a Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal rendezésében.

Bövebben itt >>>


Ergométeres evezőverseny

Közzétette: Ország Tamás  •   márc 03 : 12:27      

/images/evezos1.jpg
/images/evezos
/images/evezos3.jpg
2014. február 21- én rendeztük meg a BMNOK I.  Ergométeres (evezős) versenyét. A versenyen több belügyi szerv képviselte magát. Versenyzők voltak többek között NBSZ-től a NEBEK-től a NAV-tól a Budapesti Vizirendészettől illetve a BMNOK-ILEA közös csapatától. (Sajnos szolgálati kötelesség miatt a TEK csapata nem tudott résztvenni a versenyen.)

Nagycsapat, 4-fős csapat illetve egyéni versenyeket rendeztünk 500 m-es távon. A verseny szervezésében illetve lebonyolításában egy profi ergométeres versenyszervezőt hívtunk segítségül. Köszönhetően az ő munkájának  egy igen látványos, izgalmas versenyt sikerült szerveznünk.

A verseny során kivetítőn keresztül kisérhettük figyelemmel a verseny alakulását. Büszkén mondhatjuk , hogy kiválóan helytállt a mi BMNOK-ILEA csapatunk. Több első, második, harmadik helyet sikerült szereznünk. A nagycsapat verseny összesített listáján a második helyen végeztünk.

A nagy sikerre való tekintettel összel ismét rendezünk egy ergométeres versenyt. Az elkövetkező versenyre minden BMNOK-os illetve ILEA-s dolgozót nagy szeretettel várunk. Válogató versenyeken keresztül szeretnénk összeállítani a a legjobb 10 evezőst aki méltó képpen képviselik majd a BMNOK-ILEA közös csapatát.

A versenyen a következő kollegák vettek részt: Börtsök Levente, Czáder Éva, Dékán Csilla,  Dr. Ballér Eszter, Fraknói Tibor, Gősi Tiborné , Heidinger Judit, John Terpinas, Steve Sekellick,  Szandai Balázs, Tóth László.

 Gratulálunk minden versenyzőnek!!!!!


Oldal:  1 2 3 ... 15 [16] 17 18 19 20