nmet england

Közzétette: matyasa  •   jan 06 : 12:33      

CzaderEva.jpg Mély fájdalommal tudatjuk, hogy régi jó barátunk és kollégánk, Czáder Éva (1978-2017), a Nemzetközi Oktatási Központ  Nemzetközi Rendészeti Akadémia Magyar Titkárság Pénzügyi Csoportjának főelőadója   elhunyt.

Nagyon fog hiányozni Nekünk és emlékünkben mindig megőrizzük vidám, mosolygós arcát, bájos kis lényét.

Nyugodj békében Czádi!

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 21 : 13:01      

ilea.jpg2016. november 30-án vendégül láttuk az amerikai New Hampshire Egyetem joghallgatóit. Visszajáró vendégeink a fiatalok. Mindig nagy örömmel fogadjuk őket és mutatjuk meg az intézményt. Számukra a legnagyobb megtiszteltetés, hogy találkozhatnak a két igazgatóval. Igy történt ez most is. A kétórás találkozó során megismerték az amerikai osztálykoordinátor feladatát és betekintést nyerhettek a képzésbe is.
1.jpg 1.jpg

Közzétette: matyasa  •   dec 19 : 13:12      mepa_new.jpg
Nemzetközi szakszeminárium a KERA speciális tanfolyamát végzett hallgatóinak részvételével a NOK-on.

Bővebben itt >>>

Közzétette: matyasa  •   dec 19 : 12:41      

ilea.jpg Az elmúlt hetekben lecseréltük a Nemzetközi Rendészeti Akadémia speciális kurzusainak helyt adó tantermének bútorzatát. A hallgatók padjai és székei, valamint a számítás- és audiotechnikai eszközök kábelezése teljes mértékben megújult. Ennek eredményeként a kurzusokon részt vevő rendészeti szakemberek praktikusabb és kényelmesebb körülmények között hallgathatják az előadásokat.

Közzétette: admin  •   nov 18 : 11:23      

ilea.jpg 2016. november 9-én Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány úr viszonozta Susan Ostrobinski, ILEA igazgató asszony látogatását. A találkozón igazgató asszony átnyújtotta országos rendőrfőkapitány úrnak az ILEA 2017-es év képzési programjának a tervezetét. Kiemelte, melyek azok a témák, amelyek elsőbbséget élveznek a képzésben és melyek azok az újabb országok, amelyek meghívást kapnak majd egy-egy kiskurzusra. Szó esett az utóbbi évek fejlesztéseiről is. Ezt alátámasztandó, igazgató asszony sétára invitálta vendégét és megmutatta a tantermi és háló-körletet, a tárgyalótermeket, valamint a Taktikai házat. Végezetül országos rendőrfőkapitány úr mindennemű támogatásáról biztosította igazgató asszonyt.

Oldal:  1 [2] 3 ... 17 18 19