nmet england

Hirdetmény

Közzétette: Ország Tamás  •   febr 06 : 11:43      

candg.jpgÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy ismét csatlakoztunk a City & Guilds ingyenes próbanyelvvizsga-kampányához. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatjátok magatokat angolból közép- (B2) és/vagy felsőfokú szinten teljesen térítésmentesen. A vizsga két részből áll: egy írásbeli és egy hallásutáni értés részből, mely utóbbi ebben az évben már a szóbeli vizsga része. Bővebb információ a vizsgáról: www.cityandguilds.hu.

A próbavizsga időpontja: 2014. február 25. 16:00 óra

Kérjük, hogy e-mailban (lang.nora(kukac)nokitc.hu) jelezzétek, ha részt kívántok venni a vizsgán. Írjátok meg a neveteket, az e-mail címeteket, és a szintet, amelyen vizsgát kívántok tenni.

Szeretettel várunk mindenkit, hirdessétek másoknak is!

Köszönjük: Láng Nóra (BM NOK, Nyelvi Szekció)


KERA tanfolyamot végzettek kitüntetése Bécsben

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 21 : 08:05      

 
mepa_new.jpg
Kiváló nyomozási tevékenysége miatt tüntettek ki két KERA bűnügyes tanfolyamot végzett magyar rendőrtisztet.
Bővebben itt >>>

KERA 2014 Rendezvénynaptár

Közzétette: Ország Tamás  •   jan 14 : 08:31      

mepa_new.jpgA Közép-európai Rendőrakadémia (KERA) 2014. évi rendezvény-naptára itt letölthető

Közzétette: Ország Tamás  •   dec 16 : 07:44      

 

Vezetési ismeretek a rendészeti területen dolgozó nők számára

Közzétette: admin  •   dec 13 : 10:27      

wip csoportkép.jpg2019. április 15. és április 18. között a budapesti Nemzetközi Rendészeti Akadémia első alkalommal adott otthont az immár nyolcadik alkalommal megrendezett “Nők a rendészetben” konferenciának. Az Amerikai Egyesült Államok nagykövetségének georgiai INL irodája által szervezett rendezvényen 12 országból 96 női rendőrtiszt vett részt. A hallgatók a jövőbeni, felelős döntések meghozatala érdekében elsősorban vezetéselméleti képzésben részesültek, amely gyakorlati elemeket is tartalmazott, legyen szó, akár önvédelmi taktikákról, akár a vezetői képességek “négy falon kívüli” hatékony alkalmazásáról. Az előbbieken túl a résztvevők természetesen megoszthatták egymással és az oktatókkal, szakemberekkel tapasztalataikat, országaik rendvédelmi sajátosságait is. Az egyes visszajelzések alapján a szervezők és hallgatók mind elégedetten távoztak a Nemzetközi Rendészeti Akadémiáról és Budapestről.
Oldal:  1 2 3 ... 20 [21] 22 23 24