nmet england

Pályázati felhívás

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 10 : 10:02      

Közép-európai Rendőrakadémia – KERA 22. bűnügyi tanfolyam

2014. március 31 és május 16.

Bővebben itt >>>

EU Polgári Válságkezelő Alaptanfolyam – 2013.

Közzétette: Ország Tamás  •   okt 02 : 10:01      

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2013. október 7. és 18. között EU polgári válságkezelő alaptanfolyamot tart, melyre a Rendőrség, a TEK, a BV, a BÁH, a NAV, az OBH, a Legfőbb Ügyészség, az OKF, a polgári titkosszolgálatok, valamint további érdeklődő szervezetek azon hivatásos állományú, kormánytisztviselői, köztisztviselői és közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó tagjai, valamint más közigazgatási szakemberek részére, akik a tanfolyam elvégzését követően a közeljövőben az EU, ENSZ, EBESZ és más nemzetközi szervezetek által vezetett polgári válságkezelés missziókban szeretnének szolgálatot teljesíteni. A pályázati felhívásra KIM, KÜM, BM szakembereinek jelentkezését is várják.

Pályázati felhívás >>>   Jelentkezési lap >>>

KERA szerkesztőbizottsági ülés – Bécs

Közzétette: Ország Tamás  •   júl 24 : 15:46      

mepa_new.jpg
A KERA Központi Koordinációs Irodájának munkáját támogató testület a Szerkesztőbizottság, amely a KERA tagországok által delegált szakemberekből áll, Bécsben az osztrák Belügyminisztérium Biztonsági Akadémiájának épületében ülésezett 2013. június 11-12-én.

Bővebben itt >>>

Árvizi védekezés

Közzétette: Ország Tamás  •   jún 14 : 10:23      

Az ILEA kis-és nagykurzus hallgatói, előadói, tolmácsai, munkatársai, valamint a NOK munkatársai két napon át három helyszínen, nyolcvanan segítették önként, szabadidejüket feláldozva az árvízvédelmi munkálatokat.


Kínai delegáció látogatása

Közzétette: Ország Tamás  •   jún 11 : 10:29      

2013. június 13-án dr. Farkas István r. ezredes, főigazgató úr, John Terpinas ILEA igazgató úr és Krajnyák Péter r. ezredes, főigazgató helyettes úr fogadta a Magyarországon hivatalos látogatáson tartózkodó Kínai Közbiztonsági Egyetem vezetőit. A Cheng Lin rektor úr vezette delegáció megismerkedett az ILEA, a KERA és a CEPOL működésével és az intézményben zajló egyéb képzési formákkal.Oldal:  1 2 3 ... 19 20 [21]