Karbantartó

A Nemzetközi Oktatási Központ idegen nyelvű környezetben nemzetközi rendészeti képzéseket szervez és bonyolít le, valamint egyéb rendészettel összefüggő események, konferenciák számára is helyszínt biztosít elsősorban külföldi személyek részére.

A rendezvények száma évről évre nő, ezért bővítjük csapatunkat, az irodaház kiváló műszaki színvonalának fenntartására, valamint a képzések, rendezvények támogatására karbantartó munkatársat keresünk.

 

Tovább >>>

Sajtóközlemény – Katasztrófák áldozatainak azonosítása (DVI) képzés

2022.07.03-05.

A 2021-2027-es időszakra vonatkozó Belső Biztonsági Alap Plusz támogatásával, a „Kompetenciafejlesztés a határon átnyúló bűnözés elleni hatékony fellépés érdekében” elnevezésű pályázat keretén belül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Nemzetközi Oktatási Központtal együttműködésben 2022. július 03-05. között megtartotta a Katasztrófák áldozatainak azonosítása (DVI) című nemzetközi képzést.

Tovább >>>

 

 

Droglabor átadás

Szakmai továbbképzések – Kiberbűnözés elleni képzés a Nemzetközi Oktatási Központban

A Nemzetközi Oktatási Központ (továbbiakban: NOK) a BBA-5.3.3/10-2019-00002 számú pályázat keretében, a NOK, az Országos Rendőr-főkapitányság (továbbiakban: ORFK) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (továbbiakban: KR NNI) közös szervezésében, 2022. június 13-17. között megtartotta a kiberbűnözés elleni képzéssorozat nyolcadik képzését a NOK speciálisan felszerelt oktatótermében.

Tovább > > >

Ezen az oldalon leírtak nem az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalása, sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé az itt olvasható tartalomért.